Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

betraktelse

Det finns inga blåa moln!
sa den kritiska kvinnan
när hon betraktar min nymålade tavla,
bakom sina plastglasögon, målade ögonfransar, foundation,
fejk leende, för tajta brallor efter att senaste bantningen inte fungerat
och jag tänker?
so what?
vad är äkta egentligen
nuförtiden ändå?




Fri vers (Fri form) av Karolina Cerise
Läst 358 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-07 23:38



Bookmark and Share


  Ananas
Så bra skrivet!
2016-01-13

    Marica Dahl
Gillar denna betraktelse som är så klockren, snyggt!
2016-01-10

  DominiQueen
Så bra!!!! Bravo!!!
2016-01-09

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-01-09

  Lars Hedlin
bra där :)
2016-01-09

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar!
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Karolina Cerise
Karolina Cerise