Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighetsflyktingen

Jag har ett bra medel

mot resignation och tråkighet

Mitt medvetande är som

ett Sinnenas Gästhem

med många spännande rum

inredda med rekvisita

från alla epoker

i människans historia

Det blir aldrig tråkigt

att vistas i detta gästhem

med angränsande

Sinnenas Trädgård

Skulle det uppstå bekymmer

och tråkighet

är det bara att gå in

i det rum

som lockar just då

och nynna på en mysig sång

Just nu "Ta mig till havet"

Tack Peter Lundblad "!

Rummen är alltid öppna

och nycklarna till

alla skåp finns inuti

ens medvetande !




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-08 13:06



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Bra bild av zappande!
Och vi zappande som aldrig har tråkigt!
Eller?
Vi blir ju så lätt uttråkade!
Alltid ska det vara något nytt!
Fjärrens härskare! Nu tittar vi på 7an!

2016-01-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig livsbejakande text!
2016-01-08

  Marita Ohlquist VIP
Positiv, livsbejakande text!
2016-01-08

  StinaJ VIP
Låter underbart att ha det så. Då kan man besöka det rum som passar för tillfället kanske och på så sätt slippa ha tråkigt !
2016-01-08

    Sefarge VIP
Alla bär på sin inre
"Verklighet"Men inte
Alla vill/kan/orkar,m.m
Öppna upp den.
Tankeväckande skriftat!
:)
2016-01-08

  Öknens Ros VIP
Vi behöver alla lite verklighetsflykt då och då. Klokt skrivet.
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP