Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstigt det där

Det var konstigt det där, huru nyckeln sånär, kunde hamna hos mej.




Bunden vers av Mim
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-08 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim