Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Länkar https://www.facebook.com/brottsdrabbad och http://brottsdrabbad.se/


Vi behöver stöd

Ropar till alla 
så ljudet skalla

Kolla länkararna ovan
och ge oss gåvan

Av dig lite glöd 
och ditt stora stöd




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-08 16:28



Bookmark and Share


    Marica Dahl
Alla behöver stöd ibland och att vara drabbad av brott kan både vara traumatiskt och göra en heligt förbannad!
2016-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det var det Dagerman menade.

Jag är inte medlem i FaceBook.
2016-01-08

  Titti Rydberg VIP
Tröst behöver vi inte.
Det jag vill be ALLA om är att kolla in de länkar jag skrivit Och eventuellt ett klick på gillaknappen på Facebook
Det skulle vara till stor hjälp för oss.
2016-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Mordbrand är något absolut vidrigt.
2016-01-08

  Larz Gustafsson VIP
Vårt behov av tröst, som Dagerman skrev om.
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP