Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Noten innehåller fraser på tyska och arabiska, är det i princip en guide för angriparna samtal med fraser som "Jag ska sova med dig", "Jag ska döda dig", "stora bröst", men "bara skojar".


Vi är den största bordell i München.

Vi blir trakasserade i Sverige också, dem skapar tumult över rullband gör nar och har anspråk (snatterier) på dina köpta och betalda varor…

Konstig nog att kassörska ej får ersätta dig med stulna varor på sekund i Stockholm Hemköp Varorna har passerad en 1 m från kassa aparaten.

 

En talesman för det tyska inrikesministeriet meddelade på fredagen att av de 31 misstänkta fängslade, 18 är flyktingar, enligt Agerpres.

 Av den undersökta gruppen är en del av de nya algeriska misstänkta, åtta marockaner, fem iranier, fyra syrianer och två tyska medborgare, en irakiska, en serbisk och en amerikansk

Myndigheterna teg den här informationen av rädsla för att media och folket skulle fördriva förbittringar mot muslimer.

Invandrare är fri att lämna när kommer dessa läger, men nyligen ett ökande antal tyska kvinnor och flickor våldtogs av asylsökande från Mellanöstern, Afrika och Asien En talesman för det tyska inrikesministeriet meddelade på fredagen att av de 31 misstänkta fängslade, 18 är flyktingar, enligt Agerpres.

 Av den undersökta gruppen är en del av de nya algeriska misstänkta, åtta marockaner, fem iranier, fyra syrianer och två tyska medborgare, en irakiska, en serbisk och en amerikansk.

Vi är den största bordell i München. I rädsla, kvinnor sover i gångkläder. (verbala och Sexuella övergrepp som begåtts i andra tyska städer Köln och i det nya året invandrargrupper verkar vara koncentrerade endast synlig manifestation av ett fenomen som finns för en lång tid i flyktingläger, skriver ABC fredag.

Vittnesmål från flyktingläger) Det fanns rapporter om socialarbetare, många av dessa unga kvinnor och tonårsflickor är sexuellt utnyttjade och våldtagna läger för invandrare, vissa till och med tvingas till prostitution. "Vi är den största bordell i München", kvinnor och flickor sova klädd i gångkläder på natten vågade inte gå på toaletten, och offren för dessa attacker faller ibland pojkar.




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-08 19:07



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Japanska regeringen döljer historiskt krigsbrott – “comfort women” ... “Comfort Women” kallas de kvinnor som kidnappades och tvingades arbeta.
2016-01-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Djurens beteende är ett föredömme för all moralisk värdering och människan dess motsatser.
2016-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP