Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kåta har många sidor.





Kom hit mitt fina och vackra stycke











Så ska jag parkera ditt kön i mitt




Övriga genrer av lillstrumpa
Läst 1352 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-01-08 20:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Gudinna må ditt skötes nektar uppfylla min mun
2016-03-13

  Zandor
Du intresserar mig du kvinna med längtan...;-) // Zandor
2016-03-11

    Bo Malte
Tack
2016-01-16

  Stigi Skog
Rakt, starkt, modigt och ...... uthålligt (parkera...)
2016-01-13

  Eila
Skäms att använda en hieroglyf om kåthet det är en kärlekskarusell i indiens huvudstad så så så
2016-01-13

    Marica Dahl
;) Ord och inga visor! Bra, där!
2016-01-10

  Henning Hson
Kort och bra liksom!
2016-01-09

  Lars E Jönsson
Härlig parkering.
2016-01-09

    ej medlem längre
en hoppfull parkering
med parkaour,
Och, en skön sådan+
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

lillstrumpa
lillstrumpa