Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm eller verklighet

Tankarna svävar fritt 
fritt i min skalle
Det snurrar och är virrigt
Jag skriver och skriver

Analyserar och tänker
Stämmer detta verkligen
Kan det vara sant
Drömmer jag ...

Näää ... sunda förnuftet
säger att allt är en dröm
En hiskelig mardröm
Jag vaknar snart

Ser mig omkring
Lägger handen på min panna
Nyper mig i armen
Inser den nakna sanningen

JAG ÄR VAKEN 


 




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-01-08 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP