Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En rasande tigrinna

Har levt i en dvala
plågad sårad 
och tillintegjord

Har vaknat upp nu
mitt i en fasansfull mardröm
Jag är vaken ... tyvärr

Öppnar min mun 
för alla och en var
Låter min röst höras

Visar alla mina ord
på nätets väggar
för den om vill se 

Min röst ska inte tystna
Fingrarna inte sluta 
slå på tangenterna

Jag ska inte finna mig
i denna behandling
Vägrar att bli kränkt

Går inte med på att 
bli överkörd
sårad och slagen

Även jag har en rätt
en rätt att leva 
ett  drägligt liv

Mitt hem är min borg
även om den nu är en ruin
av sitt forna jag

Min röst ska inte tystna
Fingrarna inte sluta 
slå på tangenterna

Piska mig ... slå mig
Hota mig
Stäm mig ... har inget att ta

Jag ger mig aldrig
Aldrig ... så länge mitt 
hjärta slår

Så länge jag andas
om än jag flämtar
och kippar efter luft

Ni har väckt en rasande
tigrinna 
Med utfälda klor och vassa tänder

Kom igen bara ...
Nu är jag vaken
Redo att slåss

Känn er slagna
Ni startade detta
Göm er ... Jag är vaken

Min röst ska inte tystna
Fingrarna inte sluta 
slå på tangenterna






Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-08 22:03



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Fortfarande känner jag starka positiva krafter i din text-vill dessutom påminna dig om att du inte är ensam att känna styrkan i klorna;)

Jag kanske har liknande erfarenheter av omvärldens attacker-vilket givetvis bidrager till min samhörighetskänsla här!
2018-01-18

  Carl Mikael Fäldt
Kraften i din text är njutbar-raseriet är en
självbevarelsedrift vi skyggar inför-tyvärr!

Min reflektion till din fenomenala text!
2016-01-29

    Marica Dahl
En stark text som verkligen känns. Upprepningarna ger extra djup och gör texten kraftfull!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP