Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att vara ensam och hjälplös. känslan av att vara inlåst och inte veta var nyckeln är. att leva med helvete inom sig.


nyckeln - DEL 1

det är inte så att jag väljer det här
det är inte så att jag vill det här
varje dag känner jag känslan av obehag
varje dag känner jag slag
varför händer det här mig
varför har jag mörkblåa färger på min kropp
jag vet inte om jag kan ta mig härifrån
jag vet inte var jag är
hjälp mig någon
hjälp mig




Bunden vers av Fridah Johansson
Läst 396 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-09 00:15



Bookmark and Share


  DominiQueen
Ja väldigt starkt och jag håller med #annokas i varje ord, om det är sant. Hoppas förstås inte det...
/DominiQue
2016-01-10

  axveronika
en stark text om en maktlös position
2016-01-09

    ej medlem längre
Väldigt berörande text som går rakt till hjärtat.
om det är på riktigt tveka inte att söka hjälp. Kvinnojour till exempel. Ingen människa ska behöva förminskas som människa.Ingen har rätt att skada någon annan varken fysiskt eller psykiskt.Vi äger alla oss själva. Mvh annokas
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Fridah Johansson
Fridah Johansson