Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gör så istället

Bakom skuggorna finns ett högre vara
lys med solen när månen är framme
så söker profeter, vi är bara vanligt folk
även om vi försöker

Se verkligheten, trädens löv skuggar marken




Övriga genrer av frun
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-09 00:19



Bookmark and Share


  axveronika
kul kontrapunkt
2016-01-09

    ej medlem längre
Underbart vacker
Mvh annokas
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

frun