Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömlikt

jag kan nästan
smeka månen på kinden

håller mina händer öppna

väntar på en gåva
får ett frö

men det visste jag redan,

Universum hade viskat det
till mig natten innan denna




Fri vers (Fri form) av Helena Leijd
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-09 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så universellt och kosmiskt. Andligt och spirituellt.
Jag gillar särskilt uttrycket "smeka månen på kinden".
2017-01-11

  Nimbus VIP
Åhh, vackert!
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Helena Leijd
Helena Leijd