Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Testade att klyva kärleksmolekylen för att få fram de atomära beståndsdelarna. Detta är resultatet av mina försök att sätta ihop allt igen.


Fission och självmedicinering (prekär kärlek)

Säg mig, hur botas
ett brustet hjärta?
Kärlek läker, sa läkaren.
För prekärt, sa jag.
Vore det inte bättre
med en kär lek,
eller ett kärl av ek,
fyllt med något som
bedövar bristningar?
Ej medicinsk praxis.
Jag slog dövörat till
och började leka
med mitt fyllda ekkärl
högt uppe i min kära ek.




Fri vers av koboltblå
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-09 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå