Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vladimir Putin har golvad all rysk judo team.

https://www.youtube.com/watch?v=GRm0L4y7rDE

 

 

Vid 63 år Vladimir Putin är i en fysisk form utan mostycket.

 

 Motståndare var en kvinna som utlöste lustiga kommentarer på nätet efter att kasta ett par gånger Kreml ledare.

Kommer hon att deporteras till Sibirien eller Putin har hittat en ny fru?

Saken är att han singel,var på julafton messa ensam till kyrka som ligger 150 km från Moskva.  

 

 Russia Today, visas Putin sätta honom ner erfarna tränare, den italienska Ezio Gamba, olympisk mästare.

Julen semestrar i Sochi, Ryssland president, tränade med landslaget i Ryssland judo.

 




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-09 16:07



Bookmark and Share


  Federico Romano
Sibirien eller Kreml? Är nog frågan..
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP