Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla korsningar är vägskäl

Du
mötte mig
på mitten, i en korsning
Vi kysstes som alltid, delade vår värme
Och
lovade varandra, det vi hade var för evigt
En enkelbiljett, ett brutet löfte
Ensam kvar stod
Jag




Fri vers (Fri form) av idsint
Läst 429 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-09 16:46



Bookmark and Share


    carinamnm
Åh, Gud, så jag känner igen mig i den texten! Bra skrivet om känslan av att vara övergiven.
2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

idsint
idsint