Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara en fundering


Kylans skri (del 1

Min vandring vid Snogeholmssjön

får mig att fundera

Jag lever i denna tiden som är ett helt liv i nuett

jag kunde ju levt på västerns tid eller

Franska revolotionens tid eller

vikinga tiden.. men det blev just nu

men varför just här

och vem är jag? hur hamnade jag i dessa tidevarv

är litet i utkanten av nånting nån stans

på kanten av livet och allt går bara fortare och fortare.

Varför är det bara JAG som ser med just dessa ögonen.

Men tro mig..

 

Jag skall göra DETTA livet värt att leva.

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-02-13 20:44



Bookmark and Share


  DominiQueen
Vackre stjärnornas bereste,
Ja det ska Du
I sanning det ska Du

2016-02-15

  aol
Så tänker även jag varför är jag just här och nu och nu när jag ändå är här
Ska livet göras värt att leva, så bra du fångar känslan inom en , om man inte gjorde vad du känner vad vore man då,
2016-02-14

  Bo Himmelsbåge
Jaa... varför just jag och just här, kan man fråga sig... men det är rätt, tag chansen nu, när Du har den!
Tänkvärd text!
2016-02-14

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara man själv som kan bestämma...men visst finns det frågor...mänskliga funderingar...
2016-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP