Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstjämförelse

Ett vackert Meissenfat

kan jämföras

med vacker kärlekspoesi

Rader av verser som girlanger

Strödda blomstergrupper

antydande sköna tankar

Någon enstaka blomma

accentuerar

Allt målat

med kärleksfull hand

och lätt penselföring

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-09 22:33



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Ett underbart fat och en underbar text som väcker minnen
2016-01-10

  soligajag_1 VIP
Så vackert skaldat om detta konstföremål,
skimrar av guld och får mig att vandra bakåt i tiden då jag satt i farmors kök och åt gröt på denna tallrik.
2016-01-10

    Sefarge VIP
Att sörpla soppa
Ur Poesins tallrik
Smakar godare!!
Stillfullt tillagad
Skrivelse!
:)

2016-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP