Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar på Ester1 "Väntan" https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1926536


Charlie

Väntan står still
hur allt väntar och stillnar
vågornas krus blir osynliga för blotta öglan
istället syns det skummande skenet
Det som bedrar så dant
så väntan är en bedragare
och väntan ett bedrägeri
Se då till att se framåt
gå framåt, stå på vägen
se dig omkring, Charlie
så tragisk är du väl inte
att du inte kan le i solen

Vän, en sådan växer inte på träd,
ska du inte skaffa dig en sådan
som du kan lita på, någon som är värd dig.
Charlie sa: >>Jag har vänner,
men ingen som jag sover med>>.
Skaffa dig en sådan då. Sura inte,
bara för att du blev bortvald>>.
Charlie sa: >>Det var någon som sa,
att det är viktigt att lära sig bli bortvald,
förlora, se andra vinna, men jag håller inte med>>.
Var det någon inkompetent psykolog, som sa det?
>>Vet inte, ingen aning om vad nollan jobbar med,
men jag önskar, att den personen skulle få på pälsen.
För mig är det viktigare att bli omtyckt>>.









Fri vers (Fri form) av frun
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-10 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun