Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ämnen som omfattas och kan göra en mer specifik analys)


Gyllene

 

Och så ordstävet spottad bland författare

De har kommit hit med sina gyllene vapen,

Men de har satt sina spår med guldpenna.

En kattunge har hittat rätt person i en kinky bödel…




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-10 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP