Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulturens skattkista

Lyssnar just nu

på en samlingsdiskett

med underbara

wienermelodier

Då slår mig plötsligt

hur fantastiskt det är

att samma tema

kan utnyttjas

i oändliga varianter

och så är det ju

med all sorts musik

och konstformer

Man känner en ödmjuk

tacksamhet

över att allt

är så vist ordnat

och att man

kan få tillfälle att

avnjuta allt

som ett ädelt vin




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-10 14:22



Bookmark and Share


  Nimbus VIP
Gillar rytmen starkt! Din ord är lättsmälta - och det på ett bra sätt!
2016-01-10

  Valter Örn VIP
Fika med wienerbröd och härlig musik, kan man må bättre ?
2016-01-10

    Sefarge VIP
Mycket att uppleva.
Om man ej slår dövörat
Till.blev just sugen på
Wienerbröd med kaffe
Och musik.Tack Valter!
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP