Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är bra och vad är dåligt ?

I dagens upplaga av Gomorron Världen SR1 10/1 2016 kåserar Karl Johan De Geer över hur olika man kan bedöma konstnärliga alster.

Astrid Lindgren fick sitt manuskript till Pippi Långstrump refuserat av Bonniers men genom ett annat förlag gick boken sitt segertåg över världen.

När Karl Johan De Geers egen produktion "Tårtan" kom i TV blev den helt nedsablad av kritikerna, men senare har den blivit kultförklarad.

Han nämnde också en amerikansk bok, Dumskallarnas sammansvärjning, som hade rönt samma öde.

Jag vill tipsa om att läsa reprisen av programmet i kväll 10/1 2016.

 

Mitt motto: "Förfäras ej du lilla hop ....




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-10 14:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP