Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ulvetid

Den varma stugan är förbi
Det går att komma bort i tillvaron
Den ädla vargen ylar och fler sammansluter sig




Fri vers (Fri form) av Leontocephaline
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-10 14:52



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
gillar strofen där fler sammasluter sig. den öppnar hela dikten
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Leontocephaline
Leontocephaline