Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#tävlingpåpoeter.se


ÄLSKADE BRORSAN MIN

 

Sparkad och hånad

för sandaler i vintertid

 

för snaggat hår

och omoderna kläder

 

förföljd av glåpord

sprang han hem

 

till otryggheten

och våldet

 

ändå tryggare

än skolan

 

tårarna torkade

på vägen

 

förblev osedda




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 825 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-01-10 17:24



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Tragedi för dig. Och brorsan: klarade han sig då han vuxit och blivit stor?
2018-11-01

  aol
Träffar hjärtat som en åskvigg.
2018-08-28

  Monika A Mirsch VIP
Med vardagsord fångar du en hel värld av grymhet och av mjukt motstånd.
2017-05-13

  Connie
Den tar smärtsamt tag i hjärtat, gör ont!
2016-11-19

    Birgersdotter VIP
Väldigt berörande.
2016-06-22

  Lehva VIP
Vilken berörande text. Så mycket sorg och hopplöshet.
Jag känner så för en älskad bror.
2016-01-14

  Magica VIP
Smärtsamt och berörande...
2016-01-14

  ingenmening
Träffar hårt.
2016-01-12

  Valter Örn VIP
Det är livsavgörande för en människa att få en trygg och bejakande barndom.
2016-01-12

    Dan Myrbeck
Texten talar för
sig själv.
2016-01-11

    ej medlem längre
Rader som berör djupt ...
En verklighet för många tyvärr ...
2016-01-11

    ej medlem längre
Mycket tragisk uppväxt, obehag i skola Och i hemmet. Föroppningsvis har han lugnet i sin vardag -nu.
2016-01-11

  Lars Hedlin
Blir starkt berörd..kram
2016-01-11

  Rise Little One
Åh en sorglig situation... :(
2016-01-11

  Onomatoprofet VIP
så sorgligt, berör djupt med så få ord!
2016-01-10

    Sefarge VIP
Hjärtnypande!
Varje dag förekommer
Sådana händelser i vårt
Samhällsliv tyvärr!
Hoppas det finns tröst
Och glädje.Att få ändå!
2016-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Upprörande text om mobbing!
Ett utsatt barn som låter tårarna torka på vägen hem.
Starkt och gripande.
2016-01-10

  M.Eta
Stackars barn! Otrygghet i skolan borde kompenseras med trygghet i hemmet! Jag blir illa berörd! Stark text
2016-01-10

    ej medlem längre
Barn kan svälja så mycket fast dom helst skulle vilja skrika.
Berörande och starka är dina ord.

2016-01-10

  Öknens Ros VIP
Barn kan vara grymma, vet av egen erfarenhet.
2016-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP