Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ole 97 år ung

Du lämnade kärleken kvar på jorden när Du tog beslutet att lämna oss.

Som ung ville Du bli präst men Gud ville att Du skulle bli läkare och han lovade rusta Dig för uppgiften.

Gud höll sitt löfte och Du räddade liv vid fronten och många barn, som idag tackar Dig.

Tack för att Du lever inom mig för alltid!




Prosa av walborg
Läst 717 gånger och applåderad av 35 personer
Publicerad 2016-01-11 00:21



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Kärleksfullt och mjukt. Underbar känsla i dina ord.
2017-05-04

  M M Mannheim VIP
Fint om Ole! Min svärfar Erik också vid fronten i samma krig dog 90 år ung 2012!
2017-01-04

  Zandor
fint...
2016-10-13

  limerick VIP
Så fina minnesord.
2016-05-06

  mike irow
Vakert---
2016-02-26

  Bibbi VIP
Så fint.
2016-01-27

    Annika J
En underbar minnesruna, sparsmakad och vacker!
2016-01-12

  Ingrid Trolle
Så fina kärleksfulla ord
till någon som betytt så
mycket för så många.
En vacker och berörande
hyllning som bara du kan
skriva.
Mycket berörande.
2016-01-11

  Lehva VIP
Vilken vacker text till någon som gjorde skillnad. Tycker om.
2016-01-11

  aol
En så fin hyllning till Ole rakt från ditt hjärta blev så berörd,
2016-01-11

    Dan Myrbeck
Instämmer med de andra.
2016-01-11

  Heikki Hellman
Vackra minnesord
2016-01-11

  Linda CH VIP
Jättefin hyllningstext till någon som betytt mycket för andra.
2016-01-11

    ej medlem längre
Tack för en värmande minnestext om Ole. Att bli ihågkommen så här tyder på att han levde ett liv fyllt av kärlek.
2016-01-11

  Hanna Mari Wallin
skrivet med genuin kärlek och saknad
2016-01-11

    ej medlem längre
Så vackra ord skrivet av en kärleksfull hand.
2016-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Varma och tacksamma hyllningsord...
2016-01-11

    ADI Nehlin
En fin hyllning.
2016-01-11

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfull text som berör.
Minnena lever kvar.
2016-01-11

  Palett
Varma ord av tacksamhet.
2016-01-11

  Gisela Nordell
Så fina ord om en kär vän som gått vidare!
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

walborg
walborg