Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bowie


du är diafragma, prostata och allt som en kvinna kan behöva i livet
du är tält, stegräknare och en millimeter från himlen

välv dig över
skydda mig
lägg ditt tabernakel över vägen
bliv den som skenar i min cirkus som skelett, armbågar och rock'n roll

du är
och förblir




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 509 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-11 10:47



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stålbotten, vi är starka, stärks av bejakande poesi som din. Bowie-poesi är alltid bra poesi. Du lyser!
2016-03-09

  Maria Zena Viklund
välv dig över
skydda mig

ord överflödiga, jag vilar i dina, i tröst
2016-01-15

  ULJO
Kungen är död men minnet lever förevigt
2016-01-11

  Maria Zena Viklund
så är det RIP Bowie och kram
2016-01-11

  Nanna X
Fin hyllning! Spiders from Mars forever!
2016-01-11

  Gunnar Hilén VIP
mmmm
2016-01-11

  Mats Edin VIP
Fint!!
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP