Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tröstade dig efter slaget

En gång
råkade du slå mig
med flaskan
Ögonbrynet sprack
och du grät
för några förstod
Jag tröstade dig
för slaget
var inte meningen

Jag tröstade dig
när du slog














Fri vers av Lehva VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-01-11 21:35



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Stark och berörande.!
2017-07-24

    ej medlem längre
Rätt eller fel att trösta?...att du gjorde det visar kvaliteten i din mänskliga sida och den styrka du äger. Stort varmt tack för en text som äter sig in under huden.

2016-01-15

  WyS VIP
Berör!
2016-01-13

  Cathrin M
Glad att få läsa din dikt om det svåra som blev minnen.
2016-01-13

  Marita Ohlquist VIP
Beundrar diktarjaget som hade förmågan och viljan att trösta!
Storslaget enligt mitt sätt att se.
2016-01-12

  Anya VIP
Oj vad jag har saknat dina taka, effektfulla texter. Den här sätter sig som ett fiskben i halsen. Mycket bra bilder målar du upp. diktarjaget som får trösta. Jaa vad ska man säga?
2016-01-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Ögonblicksbild av kvinnoförakt och skuld. Känns igen från min barndom.
2016-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP