Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens ängel

stod vid deras bädd
i sprudlande morgonljus
hon sade till dem
har sett er om natten
då ni till stjärnor ber
att skriva en karta in i stjärnorna
sken

för andra att finna
vägen in till
er själ
och skingra den ensamheten
som ni inom er har

ängel er ser
och vägleder
via stjärnorsnar innerliga sken
som leder er
att se värmen i andras ögon
som på er redan ser.




H.M.W copyright 2016




Fri vers (Fri form) av Hanna Mari Wallin
Läst 516 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-01-11 22:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Evighets vackert <3 kram
2016-01-14

    Marica Dahl
Gillar stillheten och lugnet som texten förmedlar. Det vilar en trygghetskänsla över orden! Bra skrivet!
2016-01-13

    Dan Myrbeck
Fint skrivet.
2016-01-13

  StinaJ VIP
Vackert poetat om änglars vägledning och den tröst de ger.
2016-01-13

  Niliboy
Ja, jag har ärkeengelen Mikael på väggen, men han visar sig sällan. Annat är det med Jesus!
2016-01-12

  Änglaögon
Trösterikt vackert och varmt.
2016-01-12

  Marita Ohlquist VIP
Otroligt vacker, trösterik text!
2016-01-12

    ej medlem längre
Bara makalöst vackert.
2016-01-12

  Maud Louise
Så väldigt vackert! Älskar änglar och vad de står för... beskydd om natten, skingra ensamheten, vägledning, att bli sedd.... Mycket fint skrivet
2016-01-12

  Valter Örn VIP
Visst finns det änglar men märkligt nog har jag inte mött någon av manligt kön.
2016-01-11

  aol
Underbart innerligt skaldat,
2016-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Hanna Mari Wallin
Hanna Mari Wallin