Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text om hur snabbt något som var så enkelt och bra bara kan vända sådär. allt var så fridfullt och måendet var på topp. gjorde jag något misstag? vad gör jag för att komma dit igen?


det är för mörkt för att andas

det är för mörkt för att andas
det är för ljust för att känna
det är för kallt för att se
det är för varmt för att le

när ska detta elände ta slut
varför kan jag inte
andas i takt med livets vågor
känna det som är betydelsefullt
se det fina som sker i vardagen
le när jag mår som bäst

det gick bara så alldeles för snabbt
allt bara vände
gjorde jag fel? vad gjorde jag för fel?
jag vet inte vad som hände
jag vet inte vad som fick mig att glömma det vackra jag upplevde för en tid sen
jag var så bra på det här
jag kunde verkligen det

men när blir det dags för mig att uppleva det igen?




Bunden vers av Fridah Johansson
Läst 560 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-11 23:29



Bookmark and Share


  Natten24
sorgligt. mörk. om hur livet kan vara.
2017-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Fridah Johansson
Fridah Johansson