Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopplöst

Det finns vackra drömmar som aldrig får delas
sånt som aldrig kan nämnas 
blott anas

Hans blick rakt genom rummet
hennes snabba men avsiktliga beröring

vackert men otänkbart
önskat men så storslaget 

att ingen av dem sparat ihop till insatsen 
i självförtroende och hopp

hennes blyga frågor
hans nervösa svar

Osäkerheten som en mur
Krönt av rädslans galler
hoppet för stort att trängas igenom

hans blick i hennes
och där slutar hoppet
och verkligheten tar vid

det finns vackra drömmar
som aldrig får delas




Fri vers av HanKa
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-11 23:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa