Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är skillnad på växelkurser

 

Mannen samlade noga alla rynkor innan han gick

hon skulle inte behöva gå miste om en enda

redan i svalen märktes det att något inte stämde

 

hennes var borta

de misstog sig båda

 




Fri vers av cilax VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-01-12 08:44



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra denna. kolla min, https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1660261

2016-02-09
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt