Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkla ord på vägen

Ta dina steg
Framåt åt sidan eller bak
Låt dem gå dit de vandrar
Väg är sällan rak

Låt inte andra avgöra ditt öde
De har sin väg att gå
Men ta emot hjälpande händer
Och sträck ut egna, då du kan,
för medindivider att nå




Bunden vers (Rim) av maria kide
Läst 362 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-01-12 09:37



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så klokvackert.
2016-01-27
  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide