Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgen, saknaden och längtan efter min Älskade Man lämnar mig aldrig. Pehr betyder klippa, det var precis vad han var. Bilden är lånad


En stilla undran

Är du med än min Älskade
Om jag dock ej dig ser
Går du vid min sida
Du i mitt hjärta är kvar

I natten jag ligger 
och grubblar
Min kudde blir våt
av tårarna som faller

Du flyger fritt
med dina vingar 
Flyger du vid min sida
Är du hos mig nu

Jag vet du mig väntar
vart än din färd dig för
Min plats vid din sida
du redo gör


 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Titti Rydberg VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-12 21:02



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Hjärtegripande om sorg
2016-02-20

  Carl Mikael Fäldt
Din text är djupt berörande på många sätt- där en kärlek aldrig dör är just hjärtats trofasta slag i väntan att få möta sin älskade bortom graven.
2016-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP