Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är det för avgrund

Avgrund störtar
Vad är det för djup
röst som viskar
föråldrad dunkel

Midnattsblot i nattens skog
Lager på lager
steg för steg
Sömnlöshet
vilar i mitt vibrerande bröst

Timme att sona
självsveken
Timme och tid att
vrida mitt hjärta
vrida mina ögon
bakåtböjd
tumma mina ömma
sår, min röst

Vad är det för avgrund
där viskar djupt och
midnatt och
väntan och
vindens isiga spår
är evigt




Fri vers (Fri form) av Fröken Stork
Läst 508 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-12 22:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfullt väl skrivet, ekandes i avgrund
2016-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Stork
Fröken Stork