Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En konflikt som väcker mig på nätterna


En inre konflikt

Varför sluta du kämpa och gick den lätta vägen ut
Varför lämna du mig bakom för allt att ta slut
Varför sluta du älska och hade inte ens sorg i blicken
Varför sa du att du älska mig, varför föll jag för dom tricken
Varför sluta du kämpa och inte tog min hand för styrka
Det hade ju kunnat sluta lyckligt med oss i en kyrka
Varför gav du upp på mig när aldrig gjort det mot dig
Varför gav du upp den kärlek som du en gång haft för mig
Varför kan jag inte lämna tankarna jag har utav oss
Varför gråter jag om nätterna istället för att slåss
Varför fäller jag tårar när du behandlar mig såhär
När allt jag någonsin ville var att få känna mig kär
Varför får jag inte längre höra din underbara röst
Men ändå ekar den i kroppen och gör att det bultar i mitt bröst
Varför älskar jag dig tills tiden inte längre finns
Varför älskar jag den som mig inte längre minns




Fri vers (Fri form) av Michael Em Moore
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-13 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Em Moore
Michael Em Moore