Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bristande information





Han ville inte laga den trasiga tanden
tyckte det var för dyrt

bad tandläkaren dra ut den

besviken med blodsmak i munnen
gick han hem

priset var högre än han trodde
hade räknat med rotavdrag






Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2016-01-13 10:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul...även om det inte var så roligt för honom...:-))
2016-01-16

  Teresia Ridell
Dumsnål är lätt att va..fast kanske visst allvar i texten också..för inte fasen har vi alla råd att göra det bästa hos tandläkaren :(
2016-01-16

  ULJO
Den var bra den
2016-01-15

    ej medlem längre
Tokbra!
2016-01-14

  Maria Sundelin VIP
Hihi, så går det om man inte tänker efter före
Kramar
2016-01-14

  Lars Hedlin
Så bra gillas .)
2016-01-14

  i af apa
ha ha.
i dessa tider
har allt sitt pris,
svindyrt ofta...
2016-01-14

  louisegirl
Haha jaa...
Fyndigt!
2016-01-13

    Birgersdotter VIP
Väldigt klurig dikt-men det är hemskt allt är så dyrt!!!
2016-01-13

    ej medlem längre
Sorgligt att folk inte ska kunna få sina tänder lagade för att de inte har råd!
2016-01-13

  Micael Axelsson
Hahaha! Den här gav mig allt ett gott litet skratt. Härligt avslut. Tandläkare är minsann icke billiga... tvi! Kan se hur han grumsande tittar på kvittot, när han går nerför gatan, mot bilen.
2016-01-13

  Stefan Albrektsson
Ha, ha, ha - ja, de jobbar dessutom oftast på fyllnadstid, så det är inte undra på att det blir djupa hål i plånboken också...
2016-01-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var kul!
2016-01-13

    ej medlem längre
Ha ha underbar
Mvh annokas
2016-01-13

    Dan Myrbeck
Haha - då får han bita ihop tänderna!
2016-01-13

  överlevaren VIP
"priset var högre än han trodde
hade räknat med rotavdrag"
Fyndigt ordat, ibland kostar det
mer än det smakar!
2016-01-13

  Rise Little One
Det gjorde ont i både munnen och plånboken ;)
2016-01-13

  Blomma-Stjärna VIP
haha - den var bra
nej rotavdrag får man inte - men det kan bli billigare faktiskt (ja, jag vet... man kan förstås invända)
2016-01-13

  Eva Helene VIP
Ja usch, undrar inte på om han blev besviken! Fint och fyndigt ordat!
2016-01-13

  M.Eta
Där fick du till det Marita, roligt!
2016-01-13

  Anya VIP
hahaha Jaa vad ska man egentligen göra med sina tänder som börjar gå sönder? Jag brukar lyssna på tandläkarens rekommendationer. Men lite misstänksam är man allt. Dyrt är det i alla fall. Jaa tänk om man hade rotavdrag. .o)))
2016-01-13

  StinaJ VIP
Verkligen fyndigt skrivet om ett allvarligt ämne. Inte kul att dra ut en tand om den sitter på ett sådant ställe så att det blir en glugg som syns sedan.
2016-01-13

    ej medlem längre
Snålheten bedrar klokheten ibland. Kloka ord från din penna.

2016-01-13

  Gunnel Eriksson VIP
Men nu skrattar jag gott!
2016-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP