Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felicia, 9 år

- Felicia, du måste inte äta upp
all mat om du inte vill.

- Joo, för jag vill inte att du och
pappa ska få restskatt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 456 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-04-14 16:50



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat, den här är träffsäker, barn som lyssnar när föräldrarna pratar!
2016-05-06

  Lars Hedlin
:) Träffande
2016-04-21

  Eva Helene VIP
Ingen som sa så till mig när jag var barn, då var det bara att äta upp och se glad ut!
Klokt barn här dock! :)
2016-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Bra när barnen bryr sig...:-))
2016-04-16

  Anya VIP
Jaa så kan det ju vara. Själv har vi ätit rester i dagarna tre.. :P
2016-04-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kul!
2016-04-15

  Maud Louise
Omtänksam liten flicka! :)
2016-04-15

  soligajag_1 VIP
haHHAAH. . . det BÖRJAS I TID!!
2016-04-15

  Blomma-Stjärna VIP
min man läste just en artikel för mig om att Sverige har blivit ett skatteparadis... så - ja
(bra diktat; barn förstår konkret, vad de hör)
2016-04-15

  Gisela Nordell
tänk om det var så enkelt :)
2016-04-15

  Maria Sundelin VIP
Omtänksam dotter
2016-04-14

  Ingrid Trolle
:) små grytor har också öron.
Som vanligt är du fyndig!
2016-04-14

  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2016-04-14

    Birgersdotter VIP
Fyndigt!!!
2016-04-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Den var fyndig!
2016-04-14

  Rise Little One
Dagens generation ...
2016-04-14

  M.Eta
Klokt barn, borde bli statsminister för hon vekar fatta att man inte kan betala skatt på samma pengar om och om igen!
2016-04-14

    ej medlem längre
Vilken söt text!
2016-04-14

  ULJO
Håller med Ann-Louise
2016-04-14

  louisegirl
Åh så gulligt klokt <3
2016-04-14

  Gunnel Eriksson VIP
Man ska inte uscha (ödsla) med maten,
sa svärmor för ett par decennier sedan.
Gäller väl fortfarande.
2016-04-14

  överlevaren VIP
Egen tolkning!
2016-04-14

  Per Drysén
Barn pekar på det konkreta här i livet
2016-04-14

    ej medlem längre
Man vet aldrig vad myndigheterna hittar på för att få in pengar...
2016-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Klok unge, man kan inte vara nog försiktig!

2016-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck