Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärilar klädd i spirande vår


I dessa tankar
dagdrömmande granskar dig...

Det ligger alltid en särskild ton i luften
då du under våra samtal, oförhappat spiller ord
som får dig att plötsligt rodna

          finner mig själv sitta och tänka
          "åh, vill kasta mig fram, kyssa dig passionerat hett
!"

Du sneglar mot mig, med huvudet lätt på sne
bakom blonda honungslockar, förnimmer jag
hur pillemariskt glitter klär din blick
och jag undrar lätt generat; vet du vad jag tänker?

Vad hade hänt i denna stund
ifall du visste min trånande känsla
de fjärilsvingar, vilka kittlar så berusat inom mig

         ... önskar du visste, jag är redan din, här och nu






Fri vers av Micael Axelsson
Läst 520 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-15 13:02



Bookmark and Share


  genni VIP
Kärleksfullt och vackert skrivet.
2016-01-30

  ia VIP
Den där känslan som är få förundrat och som man ofta vill känna....
Du beskriver det med så otroligt vackra och innerliga ord.
Den sista raden är som en viskning men som vill höras genom atmosfären... så känns det.

2016-01-16

    ej medlem längre
Vacker och njutbar text format av en kärleksfull hand.
2016-01-15

  Öknens Ros VIP
så lätt som fjärilsvingar fladdrar tankarna i denna dikt, vackert om förälskelse.
2016-01-15

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint om outtalad kärlek.
Tankar och känslor flyger som fjärilsvingar, väntar på tillfälle att få landa.
2016-01-15

  Alysse VIP
Åh så härligt att fyllas av kärleksfjärilar i kropp och själ!
Mycket varmt och underbart skrivet som får det att pirra i läsaren av glädje :-)
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Micael Axelsson
Micael Axelsson