Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

 

när det är över

när krav och förväntningar släppt

när mikrofonen är avstängd

när skorna ligger kvar under bordet

och kavajen hänger på stolsryggen

bubblar de äkta skratten

berättas de sanna historierna

tillåts tårarna komma

 

Efteråt

det är det börjar

på riktigt

 



Fri vers (Fri form) av Lärling
Läst 467 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-01-14 19:48



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Egentligen är det dumt att det ska vara på detta sätt att allt ska vara så korrekt att människan glöms bort.
Tur att det går att sparka av sig skorna och leta fram sitt rätta jag igen och skratta och framhäva sanningen.
Bra ordat vännen/kram
2016-01-14

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Lärling
Lärling