Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rappakalja måste man ju också kunna


abrakadabra

abra ka dabra
>>a bra>>
rak raka
raka rak
Ka abra
Ra ka da
abra kad
kadabra













Övriga genrer av frun
Läst 222 gånger
Publicerad 2016-01-14 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun