Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charlies Lilla Troll

Min BMW håller hastigheten.
Jag ser på hastighetsmätaren.
110 km/h är 110 km/h, så tuta inte

Behov av dokumentärer ur verkligheten
sades börja med krigen...
Don't be in a hurry, keep the distance

Kyss statyn Lilla trollet, marmorn sjunger igen
trasten kvittrar - rentav skvallrar




Övriga genrer av frun
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-14 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frun