Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gaV

 

 

 

 

 

Det väller in från haven nu,

sol arbete snålblåst skratt is semester-

 

och all denna död.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-14 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP