Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farans kraft

något jag känner
en kraft drar mej till faran
hisnar och faller




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-14 16:31



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Snyggt formulerat
2016-01-17

  Marita Ohlquist VIP
Hu då!
2016-01-14

  Nanna X
Kusligt, kusligt...
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP