Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intalar mig


Frågor med svar

Jag undrar hur en bok kan påverka en människa?
Om en spännande bok, är spännande ena dagen, kommer den då vara spännande på andra dagen, eller tredje?om man nu delar upp sin läsning på så många dagar.
Vad är böcker för medikament? Vilken dröm får du till ditt undermedvetna, om du läser en hel bok under en dag, jämfört med om du delar upp den på två eller tre dagar?
Vilket slags rop ger ditt undermedvetna ifrån sig?
Till ditt undermedvetna, hur talar boken, till det?
Berätta om din dröm.
Kanske en bokklubb utifrån denna ide`?
Vem vet?
Kanske desto mer intressant bokklubb och mer intim, Vem Vet?




Fri vers av Mim
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-01-14 17:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det enda sättet att få svar på frågorna är att läsa böcker.
Jag kan ställa mig hypotetiska frågor om paraguayansk pizza, men smakar jag den aldrig så får jag aldrig svaren.
2016-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim