Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksamhet

Att se fram emot någonting
fyller ens hjärta med hoppfullhet
och ger livet en extra mening.
Att längta efter lyckans berusande
njutning även om den varar korta
stunder...att se fram emot vårens
ljusa tider även om man befinner sig
fortfarande i mörkret...att viska till ens själ
att gryningen kommer snart
att låta tacksamheten fylla vartenda
litet hörn i hjärtat




Fri vers av Jamile
Läst 649 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-01-15 00:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint!
2016-01-16

  Bibbi VIP
Visdom på hög nivå.
2016-01-16

  DominiQueen
Så söt... Bokmärker denna korta men starka lilla påminnande fullträff. Tack för GOA VIBRATIONER!
/DominiQue
2016-01-16

  tcrtr
lskar den här den gör mej så gla
2016-01-15

    ej medlem längre
Så underbart vacker dikt
Mvh annokas
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Jamile
Jamile