Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Äntligen kom sparken fram

 

måndag morgon, det har snöat hela natten

det ser ut att fortsätta nu på morgonen

jag känner att det är dags att ta fram sparken

jag ringer på hos en granne

frågar om hon vill hjälpa mig

det vill hon

vi går upp på vinden

jag tar fram sparken och snöspaden

hon går bakom mig

bär snöspaden

ser till att inte medarna kommer åt fönstren

allt gick bra

sparken kom ut genom porten

snart ska jag ta en spartur

till hundarna och deras matte

ta med tröjan jag stickat till

valpen Ida

hoppas den passar

 

anits 13 januari 2016




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-01-15 00:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tack för en fin berättelse!
2016-01-26

  Eva Helene VIP
Så mysigt! Och julbonaden på bilden väcker sköna nostalgiska minnen.
2016-01-21

    Dan Myrbeck
Tänkte på dig och klädesplagget till hunden en kall dag förra veckan.
2016-01-19

  Poesia VIP
Tror också sparken förutom Ida med flera blir glad av att få komma ut och i bruk igen :)

Fint ordat
2016-01-19

  genni VIP
Mysigt!
2016-01-19

  Lars Hedlin
Gott vintern har sin fina charm <3 kram
2016-01-17

  Michaela Dutius
Vinterlycka och vardagslycka vackert beskrivet.

2016-01-17

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt att kunna åka spark...bara de inte sandar för mycket...
2016-01-16

  ULJO
Låter härligt
2016-01-15

  Niliboy
Å, va fint. Länge sedan man åkte spark. Vilken fin jullöpare du har. Tomtemor vid julgrötsgrytan å tomtefar som sitter å väntar.
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP