Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barn, tonåring, vuxen







Som barn
var mitt liv självklart
inget jag funderade på


Som tonåring
funderade jag på
vad som var meningen med mitt liv


Som vuxen
funderar jag på
vad som är livets mening för mig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 511 gånger och applåderad av 28 personer
Publicerad 2016-01-15 10:54



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, man mognar.
2016-01-19

  Lars Hedlin
Insiktsfullt :)
2016-01-17

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord....bra....
2016-01-16

  StinaJ VIP
Kloka ord.
2016-01-16

  Teresia Ridell
Tänkvärt.., bra skrivet !
2016-01-16

  Maria Sundelin VIP
Ja tiden get oss ett annat perspektiv
Kramar
2016-01-16

  Lehva VIP
Så klokt och sant. Tycker om att åldras.
2016-01-15

  Eva Helene VIP
Vishet och klokskap som kommer med åldern som hos skrivarjaget här, och förhoppningsvis hos de flesta.
2016-01-15

  Nannie
olika steg i livet koncist o bra
2016-01-15

  ULJO
Intressanta och kloka funderingar
2016-01-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Intressanta funderingar, som väl de flesta känner igen sig i.
2016-01-15

  Gunnel Eriksson VIP
Återigen intressanta reflektioner,
inte minst den språkliga leken. Bra.
2016-01-15

  Anya VIP
Jaa den frågeställningen har vi nog alla och något svar lär vi väl aldrig få. min pappa sa att livets mening var mat och fitta... :o))) Överleva och fortplantning...med andra ord... Fast jag vill nog gärna ha in lite roligt också som poesi.
2016-01-15

  Micael Axelsson
Jamen, ja! Visst är det så, och nog är det allt lite häftigt hur tankarnas banor förändras med åren. Önskar ibland att jag kunde trilla tillbaka till barnets bekymmerslösa syn på livet o tillvaron.
2016-01-15

  Stefan Albrektsson
Ja, nog består frågorna, om än vinklingen på dem förändras med åren.
2016-01-15

  M.Eta
Ibland vill man bli som ett bekymmerslöst barn. Men livets olika åldrar har sina för- och nackdelar.
2016-01-15

  Öknens Ros VIP
Så är det nog med funderingarna man har i sitt liv, vad som är meningen med tillvaron.
2016-01-15

  louisegirl
Det är tankar som jag känner igen väl
Tänkvärt bra ordat
2016-01-15

    ej medlem längre
Olika åldrar, olika tankar....gemensamt med dem alla är de eviga frågorna: vad, vem och varför?

2016-01-15

  Rise Little One
En finurlig text som väcker många tankar och funderingar hos mig!

2016-01-15

  överlevaren VIP
Livets olika faser och hur tankeverksamheten fungerar beroende på ålder.
Mycket bra ordat!
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP