Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paint for life



målar om,
målar ögon,

himmel och regn

köksluckor blå
färgar strumpor

blandar hudfärg
blandar fanornas kulör

bomullfältens vita dun
i sängen
formar krukor av lera,

tempel av jord,
jord av sånger

skrivna
i den svarta nattens bläck

utmed horisontens
tysta rand av frihet

känner jag din
varma hand
i min

när vi formar våra liv

i vår vackra värld

i universum




Prosa av Lars Gullberg
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-01-15 12:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vilken goding. Så fin i rytm och innehåll. Vill också måla om.
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg