Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir alltid kär i fel kvinnor.


Motalatjejen

Jag ser dig,

var gång

jag blundar

ser jag

dig åter.

 

Jag ser

ditt leende

och hör

din röst.

 

Jag känner

din doft

vibrera

i mina

näsborrar.

 

Hela jag

minns

det som är

du.

 

Jag saknar

smaken

av dina läppar

jag aldrig

smakat förut.

 

Jag längtar

att få smeka

din hy

jag aldrig

nånsin smekt.

 

Du fyller mig

med en längtan

efter minnen

jag önskar

jag redan hade.

 

 

 

© Boa Berg

2014-03-13

13:13




Fri vers (Fri form) av Boa Berg
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-01-15 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg