Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En sång för att öva på gitarrspelet. Inga lyriska ovationer men roligt Sången finns i ljudspelaren till höger om texten >>


Where are we heading for now

 

It’s one more evening
I lay in bed
My head is hurting
I might be dead

But this feeling inside of me
tries to lift myself up and flee

Where are you
where are we heading for now
There must be something that we have missed

I try to think out loud again
But my words are left inside of me

Where are we
Where are you
This is not
where we were meant to be

Where are you
Where am I
This is not the place
where we were meant to be

It’s one more evening
I’m still in bed
My head still hurts
of what we said

Where are we …




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Daniel_78 VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-01-15 15:47



Bookmark and Share


  walborg
Fint!
2016-01-15

  Annie b'larsson VIP
Bra! Jag gillade det här. Rösten som dyker upp i början och på slutet, liksom från någon annanstans, är väldigt effektfullt. Nice..rock it!
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP