Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små magiska piller

Kaos inom och lust som tryter
På krigets stig och ständigt beväpnad
Kan små piller när förmågan brister ?
Med magi slå mig med häpnad ?

Magen knyts och vrider sig i skam
Mina skapelser och du är inte nog
Allting har satt sig bak och fram
Det var länge sedan vi tillsammans log

Acceptera bristen, sanningen bränns
Hjälp mig möta det livet bjuder på
Hantera fajten med rimlig gräns
Till kaoset vinkar jag hejdå !




Fri vers av Rummet
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-01-15 18:48



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En mycket bra text!
2016-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Rummet