Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan frågar jorden




Flickan frågar
jorden
Hur länge
räcker oljan

och lägger

handen

på en våg
som rullar
över den

Jorden svarar
inte

och täcker istället
för stjärnhimlen

med mörka moln
och sätter henne

ovanför dom

som ett svar på
en fråga

som den själv
har ställt sej




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-01-15 20:09



Bookmark and Share


  Nanna X
Du är så bra, bara.
2016-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg